Termék részletek


Ideiglenes fogtömés - otthoni használatra Új csomagolásban!

Ideiglenes fogtömés - otthoni használatra Új csomagolásban!
  • Ideiglenes fogtömés - otthoni használatra Új csomagolásban!

Státusz
ÚJ    
Termék ára
2 850 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Magyarországon egyedülálló!
Otthoni használatra kifejlesztett, 10 alkalomra elegendő, levegőre szilárduló ideiglenes fogtömés, mely segítséget nyújt addig, amíg a fogorvosi ellátás elérhető lesz.
Max. 28 nap! Cink-oxid alapú termék.

A termék tulajdonságai
Használata egyszerű, otthon is elvégezhető.

Alkalmazása: kis mennyiségű anyagot nyomjon ki az adagolóból, majd a lánzsda segítségével helyezze be a lyukba. A megfelelő mennyiség kiválasztása fontos! Vigyázzon, hogy a tömés ne legyen „magas”, mely rágásnál kellemetlen feszülést okozhat. 15 perc alatt a tömés megszilárdul.
Használata:
1. Helyezzen egy kis mennyiségű fogtömést óvatosan az üregbe a spatulával, vagy enyhe harapással igazítsa a helyére.
2. Ügyeljen arra, hogy ne legyenek kiálló pontok, mert ezek rágásnál a tömés törését okozhatják. A helyes mennyiség az, amikor a fogak összezárásánál a tömés nem érintkezik a szemben lévő foggal.
3. Tizenöt percen keresztül kerülje a harapást, rágást, és túlzott nyáltermelést!
4. A legrövidebb időn belül forduljon fogorvoshoz! A tömést ne használja nagyon mély, gyulladt vagy fájdalmas üregek esetében.
5. Ne tegyen vissza a tartályba fel nem használt anyagot!
6. A terméket tárolja szobahőmérsékleten, alacsony hőmérsékleten a tömőanyag megkeményedik. Használat előtt a tartályt melegítse fel a kezével, így a tömőanyag könnyebben kinyomható.
7. Használat után mindig helyezze vissza a kupakot.
Fontos figyelmeztetés:
Az ideiglenes tömőanyag nem ragasztó és nem fog a fog felületére ragadni. A helyes használathoz az üregbe kell helyezni, és az előírt ideig ott tartani.
Kerülje a lyukak túltöltését, mert azok kiálló töméseket eredményezhetnek! A kiálló tömések túlzott nyomást okozhatnak rágás, evés közben, ami a fogak töréséhez vezethet. Annak érdekében, hogy tömőanyag megkeményedjen, óvatosan zárja össze az állkapcsait egy kényelmes helyzetbe körülbelül 15 percre és kerülje a túlzott nyáltermelést, illetve a nyelvével ne érintse meg a tömőanyagot.
Az ideiglenes fogtömés nem pótolja a szakszerű fogorvosi ellátást! Maximum 28 napig maradhat a szájban. Mérgező anyagot nem tartalmaz. Lenyelése esetén sem mérgező.
Tárolás: szobahőmérsékleten, Kisgyermekektől elzárva tartandó! Felhasználható: lsd. a csomagoláson.Töltőtömeg: 3g


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés