Termék részletek


Sana lábápoló krém gombaölő teafa olajjal 100ml

Sana lábápoló krém gombaölő teafa olajjal 100ml

Termék ára
650 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A Sana lábápoló krém olyan kivonatokat tartalmaz, amelyek biztosítják számodra az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásokat. A gombák a nedves és meleg helyeket kimondottan kedvelik. Ezért amikor fürdés után bekened a lábadat a krémmel, azt alaposan masszírozd bele a bőrödbe és különös gondossággal járj el a lábujjak közötti területen, ahol nagyobb esély van a gomba kialakulására.

Védelem, ápolás, puhítás. Ezt nyújtja neked a Sana lábkezelő krém, gazdag növényi hatóanyagainak tartalmával.
Ez a krém nem csak egy általános napi lábápoló. A természet egyik leghatékonyabb antibakteriális hatóanyagának, a teafa olajnak és az egyéb aktív összetevők kombinációjának köszönhetően segít neked, hogy megszünjenek különböző bőrproblémáid. Ha szeretnéd fokozni a hatékonyságot, alkalmazd naponta többször.

Mi az, amit elvársz egy lábkezeléstől? Mi lenne az ideális esetben, amit végeredményként tapasztalni szeretnél?
Nem valószínű, hogy van olyan ember, aki ne találkozott volna még a lába kiszáradásának problémájával, vagy egyéb, az igénybevétel okozta elváltozások tüneteivel. Ilyenek például a bőre megkeményedése, berepedezések, esetleg feszülő, viszkető érzések.
Amikor a lábápolásról beszélünk, akkor ez a téma jóval túlmutat azon, hogy rendszeresen tisztálkodsz. Ez korántsem elég ahhoz, hogy minden tekintetben fenn tudd tartani az optimális állapotot. Sok különböző ok hirlevel4_08tud lenni annak hátterében, amik a fent említettekhez hozzájárulnak. Például, hogy hogyan zuhanyozunk és fürdünk, hogy a megfelelő tisztálkodó szereket használjuk-e. De befolyásoló tényező a hőmérséklet változása – a fűtés, hűtés illetve az éghajlat is. És persze az a dolog, ami legközelebbről érinti a lábat, a cipő viselésének kérdése. Igen sok múlik a cipőn is, hisz ha az túl szűk, vagy a lábad számára nem barátságos anyagból készült, akkor ezek mind-mind nem kis mértékben hozzátesznek a lábaddal kapcsolatosan kialakuló problémákhoz. Ezek viszont szinte elkerülhetetlenek körülmények. Ezért meg kell találnod a módját, hogy a megfelelő bőrápolással megelőzd a nem kívánatos állapotok megjelenését, vagy kezeld a már kialakult helyzetet.

A SANA lábkezelő krém több oldalról is kielégíti a kívánalmakat. A bőröd számára védelmet nyújt, ápol és puhít. Gazdag növényi hatóanyagainak tartalmával segít abban, hogy mindaz, amit elképzeltél a lábad ideális állapotáról, meg is valósuljon. Ez a krém nem csak egy általános napi lábápoló.

A természet egyik leghatékonyabb antibakteriális hatóanyagának, a teafa olajnak és az egyéb aktív összetevők kombinációjának köszönhetően segít neked, hogy megszűnjenek különböző bőrproblémáid. A teafa olajat a teafa leveleiből és friss ágvégeiből nyerik ki. Az egyik legismertebb illóolaj, melynek felhasználási lehetősége szinte végtelen.

A kivonatnak köszönhetően a krém biztosítja számodra az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásokat. A gombák a nedves és meleg helyeket kimondottan kedvelik. Ezért amikor fürdés után bekened a lábadat a krémmel, azt alaposan masszírozd bele a bőrödbe és különös gondossággal járj el a lábujjak közötti területen, ahol nagyobb esély van a gomba kialakulására.

Ha szeretnéd fokozni mindazt a hatékonyságot, amit a krém tud adni neked, akkor alkalmazd naponta többször és az eredmény szembetűnő lesz.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés