Termék részletek


Pannonhalmi szívnyugtató tea 20x

Pannonhalmi szívnyugtató tea 20x

Termék ára
990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Mi a hatóanyaga? 1 filter tasak (1,5 g) 0,36 g Galagonya virágos hajtásvéget (Crataegi summitas), 0,36 g Szúrós gyöngyajak virágos hajtást (Leonuri cardiacae herba), 0,36 g citromfű leveles szárat (Melissae herba), 0,36 g Fehér fagyöngy leveles hajtását (Visci albi stipes) és 0,06 g Macskagyökeret (Valerianae rhizoma et radix) tartalmaz porított formában.

Mikor ajánlott a teakeverék fogyasztása? Túlterheltség és kimerültség okozta, valamint időskori és ideges eredetű szívpanaszok csökkentésére, kezdődő magas vérnyomás enyhe eseteiben, anginás panaszok esetén kiegészítő terápiára alkalmazható.

Mikor nem szabad a teakeveréket alkalmazni? A teakeverék alkalmazására vonatkozó ellenjavallat ezidáig nem ismeretes.

Fogyaszthatják-e gyermekek a teát? Összetétele és alkalmazási javaslata alapján a teakeverék alkalmazása gyermekeknek nem indokolt.
Alkalmazható-e a teakeverék más gyógyszerekkel? A teakeverék fogyasztása nem befolyásolja más gyógyszerek hatását.

 

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt? Ezen élethelyzetekben végzett vizsgálatok nem ismeretesek. Ha Ön terhes vagy szoptat, bármely gyógyhatású szer (gyógyszer, gyógytermék) alkalmazásának megkezdése előtt a készítmények alkalmazhatóságát beszélje meg szakemberrel.

Hogyan és milyen adagolásban kell a teát fogyasztani? Naponta 3 x 1 filtert egy csészényi (kb. 2,5 dl) forró vízzel leöntünk, 10 percig lefedve állni hagyjuk, majd kiemeljük. A tea fogyasztása étkezések előtt javasolt.

Milyen nem kívánt hatásokat válthat ki a teakeverék? Az adagolási javaslat betartása esetén, esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, nem kívánt hatásai nem ismeretesek.

Mire kell még ügyelni a tea alkalmazása során? A teakeveréket gyermekek el?l el kell zárni! Magasban dolgozók, gépkocsivezetők és más veszélyes gépekkel dolgozók csak este (ill. lefekvés előtt) fogyaszthatják.

Mennyi ideig alkalmazható a teakeverék? A teakeverék kúraszerűen, a panaszok megszűnéséig alkalmazható.

Amennyiben állapota nem javul, hagyja abba a tea alkalmazását és keresse fel orvosát!


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés