Termék részletek


Mottó fájdalomcsillapító tapasz 3 féle

Mottó fájdalomcsillapító tapasz 3 féle

Termék ára
720 Ft
Termék kosárba helyezése
Nincs raktáron
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Miért jó választás a Motto tapasz?


✓ gyógyhatás gyógyszer nélkül: mikroelektromos árammal enyhíti a fájdalmat
✓ használata egyszerű: oda ragaszd, ahol fáj!
✓ takarékos megoldás: akár 10 napig enyhíti a fájdalmat a felragasztott tapasz

Az idült, reumás fájdalmakra a sárga csomagolású, bőrszínű Reumatapaszt, akut fájdalmak ellen a kék csomagolású, szintén bőrszínű Fájdalomcsillapító tapaszt ajánljuk. A zöld csomagolású, zöld színű Fájdalomcsillapító tapasz sportolóknak, elsősorban váll-, könyök-, hát- és tárdfájdalmak enyhítésére javasoljuk.

 

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ TAPASZ (kék jelű)

Fejfájás, migrén esetén a halántékokra Ø 3 cm-es tapaszokat ragasszunk. Érdemes már enyhébb fájdalom érzékelése esetén megkezdeni a kezelést, amellyel akár el is kerülhető a fejfájás felerősödése.
Fogfájásnál, hőérzékeny fognál, fogkezelés után, íny- vagy arcüreggyulladásnál az arcra kívül Ø 2-3 cm-es tapasz ragasztandó, ami 20-40 perc alatt elviselhetővé csökkenti a fájdalmat. Természetesen a fogorvost mielőbb fel kell keresni!

Szájzár esetén 2-3 cm-es tapaszt az állkapocsszögleti ízületére, ill. a fájdalom helyére ragasszuk.

Extrakardiális (szívtáji) fájdalomnál a kulcscsont felett baloldalon egy 3×5 cm-es darabot a karotiszérre (nyaki ütőér) ragasszunk!

Epe- vagy vesetáji fájdalomnál 5×5 cm-es tapaszt alkalmazzunk!

Csonttörés esetén a fájdalom helyére, ill. a törés fölé és alá, (a gipsz levétele után) több, 4×5 cm-es csík ragasztandó, ami az izommozgás megindulását és a csont összeforrását segíti.

Menstruációs fájdalomnál a fájdalom helyére 1-1 db 3×5 cm-es tapasz ragasztandó.

Alvás, sportolás közben fellépő izomgörcs várható helyére 5×5 cm-es tapaszt alkalmazzunk.

Visszérfájdalomnál kb. 40 percen belül hatásos, de csak a fájdalmat szünteti meg, a visszér bántalmakat nem gyógyítja.


Alvás elősegítésére, a belső bokacsont alá 3×5 cm-es tapasz ragasztandó mindkét lábon.
Orrcsorgás ellen a hüvelykujj és a mutatóujj nagy ízületére mindkét kézen Ø 2 cm (összesen 4) tapasz szükséges.
A jó- és rosszindulatú daganatok okozta fájdalmak elviselését elősegíti, 5×5 cm-es darabokat tapasszunk a fájdalom helyére.

REUMATAPASZ (sárga jelű)

Kar- és vállfájdalmaknál a fájdalom helyére 5×5 cm-es, a gerincoszlop és a lapocka közé 3×5 cm-es tapaszt ragasszunk fel! Ajánlatos a tapaszt a fájdalom megszűnte után még néhány napig viselni.
Idült térd-, csípőfájdalmak esetén néha előfordul, hogy a tapaszt folyamatosan viselni kell. Általában 1-10 nap alatt a fájdalom megszűnik, ha az oka izomgörcs vagy reuma.
Lumbágó vagy más gerincfájdalomnál, porckorongsérvnél, lapockatáji izomfájdalomnál 5×5 cm-es tapaszt kell ragasztani a fájdalom helyére.
Csípőízületi fájdalomnál 5×5 cm-es darabokat helyezzünk a keresztcsontra, a kitapintható forgóra és a comb belső felső részére (9) (adduktor izom).
Az ínhüvelygyulladás a tapasz használatával gyorsan megszűnik.
Hátulról sugárzó fejfájás, nyaki meszesedés esetén a nyakcsigolyákra, illetve a fájdalom helyére ragasszunk egy 3×5 cm-es darabot.
Ütés, zúzódás fájdalmai a tapasszal csökkenthetők és a véraláfutás felszívódását is gyorsítja.

 

Fájdalomcsillapító tapasz sportolóknak (zöld jelű) – Új termék!

Kar- és vállfájdalmaknál a fájdalom helyére 5×5 cm-es, a gerincoszlop és a lapocka közé 3×5 cm-es tapaszt ragasszunk fel!

Ajánlatos a tapaszt a fájdalom megszűnte után még néhány napig viselni. A gerincen található idegkilépő helyekre (a lapockák közé és az utolsó csigolyára) is ajánlott felhelyezni, ha az egész kar fáj.
Térdfájdalomnál a térdkalács köré (az ízületre) ragasszunk 2×5 cm-es darabokat a tapaszból. Krónikus térdfájdalom esetén előfordul, hogy a tapaszt folyamatosan, 5-10 napig viselni kell.
Hát-, gerincfájdalom, porckorongsérvnél 5×5 cm-es tapaszt kell ragasztani a fájdalom helyére.
Könyökfájdalom, teniszkönyök esetén ragasszunk egy-egy 3×5 cm-es tapaszt a könyök mindkét oldalára (belső és külső könyökdudorra).


Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés