Termék részletek


Medinatural illóolajok - többféle illatban

Medinatural illóolajok - többféle illatban

Termék ára
720 Ft
Termék kosárba helyezése
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Ezen termékek különböző illatai különböző áron kaphatóak. Az illat kiválasztásánál az árkülönbözet minden esetben fel van tüntetve.

Az aromaterápia örömét keresed? Szeretnél az illóolajok bűbájos erejével mesés hangulatot varázsolni a kuckódba?
Amikor beköszönt a hűvös, zord időjárás az illóolajok kirobbanó erővel lépnek a színre, mert micsoda megkönnyebbülés egy fárasztó nap végén elmerülni pár csepp illóolajjal „fűszerezett” forró aromaterápiás fürdőben - hunyd le a szemed és és kész a varázslat. Élvezd és érezd, ez a természet ajándéka! Ilyenkor gyakoriak a légúti- és a felfázásos megbetegedések is.

Az illóolajok utóbbiak ellen is hatékonyan lépnek fel, sőt a fűtésszezonban a száraz levegő párásítása során pár csepp illóolaj hozzáadásával mesés hangulatot teremthetsz és fertőtleníted a levegőt is az otthonodba.

Az illóolaj párologtatást többnyire a jó közérzet, kellemes hangulat megteremtése céljából alkalmazzuk, közben fertőtlenítjük a levegőt, és attól függően, hogy milyen illóolaj illatozik a párologtatónkban, frissítő, élénkítő vagy éppen nyugtató, altató, esetleg afrodiziáló hatással van ránk.

Az illóolaj a növény életerejének, energiájának hordozója. gyakran úgy is emlegetik, mint a növény illatos szívét vagy a teljes lényegét. Az illóolajoknak megvan az a bűbájos tulajdonságuk, hogy képesek előcsalogatni, felidézni az emlékeket. Az emberi elme képes illatok ezreinek megkülönböztetésére – minden illóolaj illatában hordoz egy emlékképet. Mindannyiunkban megvan a képesség, hogy felismerjük ezeket, legyen az jó vagy rossz illat.

A téli hidegben és sötétben jóleső érzés gyertyákat, mécseseket gyújtani a lakásban, melyekkel otthonosabbá tehetjük a környezetünket. Sokan az ünnepek közeledtével úgy próbálják megteremteni a téli hangulatot, hogy adventi, karácsonyi illatú illóolaj keveréket párologtatnak az otthonukban

Az illóolajok igazi csodák, fantasztikus erejükkel - amit a természet által birtokolnak - jobbá teszik majd a világod!

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés