Termék részletek


Kardio Cyto-vital Rezveratrol komplex 200g

Kardio Cyto-vital Rezveratrol komplex 200g

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A rezveratrol és a bioflavonoidok segít a sejtek öregedésének lassításában azáltal,hogy enzimatikus úton megóvja a telomereket. JELENLEG EZ AZ ELSŐ SZÁMÚ ANTI-AGEING MOLEKULA MELYET ISMERÜNK!
A rezveratrol ERŐS ANTIOXIDÁNSként hozzájárul a szabadgyökök semlegesítéséhez , részt vesz a sejtciklus szabályozásában, és segít beindítani a rákos sejtek önpusztító mechanizmusát.
A rezveratrol és a bioflavonoidok megakadályozzák a vérlemezkék összetapadását és a vérrögképződést, megőrzik az erek rugalmasságát és GÁTOLJÁK az érelmeszesedést.
CSÖKKENTI a CUKORBETEGSÉG szövődményeinek kialakulását, javítja az inzulinérzékenységet!
Kiemelkedően ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT.
Segíti a tejsav lebomlását, így gyorsítja az IZOMLÁZ megszűnését.
Óvja a sejtmembránt és ezáltal a BŐR SZÉPSÉGÉT, RUGALMASSÁGÁT.
Védi az A,C,E vitaminokat a károsodástól.
Hatással van a ZSÍRANYAGCSERÉRE, ülő foglalkozásúaknál is segítheti a testsúly optimalizálását, növeli a HDL koleszterinszint arányát.

A néphagyomány szerint a rezveratrol tartalmú élelmiszerek fogyasztása pozitívan hathat a szénhidrát anyagcserére, a keringési funkciókra és a szív működésére. Antioxidáns tulajdonságánál fogva elősegítheti a szervezet védelmét a káros, oxidatív folyamatokkal szemben. Ezek lassítása a sejtek öregedését gátolja. Hogyan? Röviden: mindennapjainkban a sejtjeink folyamatosan osztódnak, ebben a DNS játszik fontos szerepet. A DNS végén van egy gyűszűszerű - telomer néven ismert - képződmény, amely minden osztódáskor megrövidül. Amikor ez a telomer eléri a kritikus rövidséget, nem képes tovább az osztódni, megörekszik, és a sejt elpusztul.
A rezveratrol enzimatikus úton vesz részt a telomer megőrzésében, így védi a sejteket az öregedéstől.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés