Termék részletek


Herbagold aktív balzsam 75ml

Herbagold aktív balzsam 75ml

Termék ára
5 860 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Aranyér és bőrproblémák kezelésére - "a család mindenese" már 17 éve!

A Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsam főbb alkalmazási területei: mindennapos arc- és testápolásra, kisebb bőrsérülésekre, zúzódásra, bőrgyulladásra, bőrszárazság kezelésére minden életkorban, külső - belső aranyér esetén és végbélrepedés tüneteinek enyhítésére.

A termék leírása

A növényi hatóanyagoktól halványsárga krém gyorsan, a bőr mélyebb rétegeibe felszívódva fejti ki többek között sejtregeneráló, vitalizáló, sebgyógyító, antioxidáns, a bőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét stimuláló hatását.

A Herba Gold Aktív Balzsam felhasználhatósága széles körű, a test bármely részén hatásosan alkalmazható. Pattanásos bőrre, endogén ekcémára, acne vulgarisra, időskori bőrviszketegségre és a végtagok keringésének javítására gyakorolt kiváló hatása klinikailag igazolt.

Egyre több anyuka használja kisgyermekek mindennapos kisebb bőrsérüléseinek (pl. horzsolás) kezelésére is.

A Herba Gold (Bionet) Aktív Balzsam főbb alkalmazási területei

mindennapos arc- és testápolásra
kisebb bőrsérülésekre, zúzódásra
bőrgyulladásra
bőrszárazság esetén minden életkorban
aranyér és végbélrepedés tüneteinek enyhítésére
Az aranyér (nodus haemorrhoidalis, hemorrhoid) és végbél berepedés (anális fisszúra) gyógyulási ideje személyenként eltérő. Az Aktív Balzsam használatával ez 3-5 naptól néhány hétig tarthat. Kezdeti stádiumban levő aranyér esetén rendkívül rövid gyógyulási időre számíthatunk. Az aranyeres csomók néhány nap kezelés után visszahúzódnak és megszűnik a feszítő - égető érzés, amit a duzzanatok, csomók okoznak.

Aranyér csomók - duzzanatok, fájdalom és vérzés megszüntetése

Külső aranyér esetén a balzsam használata megegyezik más készítményekkel, viszont a hatása messze túlszárnyalja a legmerészebb várakozásokat is (többek között az erős fájdalomcsillapító hatás).

Nagyon fontos hogy az Aktív Balzsamot mindig tiszta felületre vigyük fel és ne keverjük más krémekkel, kenőcsökkel. Használata naponta 2x javasolt, súlyosabb esetben 3x.


HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A Herba Gold Aktív Balzsamot több családban nem csak hagyományos értelemben vett bőrápoló szernek tekintik, hanem a mindennapi életben gyakori kisebb-nagyobb, orvosi ellátást nem igénylő elváltozások/sérülések (aranyér, horzsolások, zúzódások, kisebb vágott vagy roncsolt sérülések) és apróbb, de mégis sok kellemetlenséget előidéző bőrelváltozások (bőr kiszáradása, repedezése, viszketés, bőrvörösödés, ekcéma) kezelésére használják.

Összetétel

Öko termesztésből származó, flavonoidra standardizált Gingko Biloba kivonat

Körömvirág olajos kivonat

A- és E-vitamin

Béta-karotin

B5-vitamin

B10-vitamin (PABA)

Méz

Glicerin

Ligetszépe olaj

Kukoricacsíra olaj

Gyógyászati lenolaj és tökmagolaj

FONTOS! - Tájékoztató az Aktív Balzsammal kapcsolatban

A Bionet név Biyovisre változott. Az Aktív Balzsam csomagolásán ezért Biyovis HERBA GOLD Aktív Balzsam olvasható. (kereskedelmi forgalomban olyan, mint "Bionet" balzsam, már nem kapható).

Természetesen ugyanaz a nagyszerű készítmény van a tubusban, amit a világ már több, mint 15 éve Bionet Aktív Balzsamként ismer. Továbbá a csomagoláson nincs külön feltüntetve hogy "aranyér kezelésére". Ennek oka, hogy a balzsam olyan sok problémára jelent valóban megoldást (felhasználói tapasztalatok alapján), hogy nehéz lenne valamennyit feltüntetni a csomagoláson. Természetesen ezek egyike az aranyér és végbélrepedés kezelése.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés