Termék részletek


Herbafulvó esszencia 750ml

Herbafulvó esszencia 750ml

Termék ára
5 240 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

MI IS A HERBAFULVO ESSENCIA?


A Herbafulvo essencia egy humán étrend- kiegészítő ital, mely kizárólag természetes anyagokból készül. Fő alkotóelemei: fulvosav, védett arginin (arginin-fulvosav komplex), parajdi sóiszap elektrolit, almapektin és gyógynövények: máriatövis, fekete áfonya levél, mezei sóska, ánizs, édes kömény, orvosi székfű, csipkebogyó.

A Herbafulvo essencia megálmodója Mester Károly, akinek állattenyésztő agármérnökként több évtizedes tapasztalata van a takarmányozás élettan területén, és a nevéhez fűződik egy állatgyógyászati gyógyhatású készítmény, amivel páratlan terápiás hatást tudott elérni a több tízezer haszonállat esetében. Elemezve a problémakört és az elért eredményeket, világossá vált, hogy a mai ember táplálkozásából eredő nemkívánatos terhelések – pl. szabad aminosavak, GMO szója, fruktóz, stb. – megegyeznek a haszonállatoknál bizonyított és tapasztalt kórélettani következményekkel.

A Herbafulvo komponenseinek első alap pillére a gyógynövény modul, mely

- a bélrendszer hasznos bélbaktériumait támogatja,

- a fekete áfonya levél főzete szerepet játszik a vérkeringés, a vérnyomás és az inzulin rezisztencia szabályozásában,

- az édeskömény és az ánizs termése fokozza a vizelet kiválasztást, illóolajainak hatóanyagai a húgyutakban baktérium fejlődést gátló hatást fejtenek ki,

- a máriatövis mag vízben és olajban oldódó hatóanyagai mind bekerültek az esszenciába, védelmet biztosítva a máj és vese számára.


A Herbafulvo essencia következő komponensének egyediségét és különlegességét a fulvosavhoz kötött arginin, az úgynevezett „védett arginin” adja. Hatásmechanizmusa a következő:

Az oxigént a hajszálerek szállítják. Ha nem elég kiterjedten hálózzák be a testünket, vagy ha nem elég tágak, akkor nem megfelelő a szervezetünk oxigén ellátása. A mikrokapillárisok -hajszálerek- megfelelő tágassága a nitrogén-monoxid jelenlétén alapszik.

A nitrogén-monoxid az a szignál, amely beindítja azt a biokémiai eseménysort, amelynek eredményeképpen az erek kitágulnak, s ezáltal a vérnyomás csökken, így a nitrogén-monoxid a vérnyomás szabályozásának egyik meghatározó eleme. -forrás: Természet Világa, 130. évf. 4. sz. 1999. április, 146–151. oldal

Ez a nitrogén-monoxid molekula a fulvolsavhoz kötött arginin hatására jön létre. A fulvosav a termék mozgatórugója, mely a huminsavak közé tartozó molekula. Kivételesen értékes tulajdonsága, hogy reakcióképessége miatt, a környezetében lévő molekulákkal, fémekkel kötésbe tud kerülni. Egy molekula fulvosav több mint hatvan másik molekulával tud összekapcsolódni. Ez a tulajdonsága teszi központi szereplővé a termékben, hiszen mind az arginin, mind a következő komponens, a parajdi sóiszap is a fulvosavval kötött formában kerül az essenciában, és ezáltal hatékonyan felszívódó formában lesz jelen a bélcsatornában.

Korunk általános – szinte a legtöbb embert érintő – problémája az emésztőrendszeri betegségek mind gyakoribb előfordulása: hasi diszkomfort, fájdalom, puffadás, gázosodás, émelygés, hányinger, reflux.

Az almapektin -a következő komponens- ezt ellensúlyozza. Ez egy természetes prebiotikum, a bélflórát táplálja, gélt képez a bélcsatornában és nyálkahártya bevonó hatású. A pektin anyagok jótékony hatású, természetes méregtelenítők. A vízben oldódó, fermentálható rostok a vékonybélben ellenállnak az emésztésnek és a felszívódásnak, azonban a vastagbélben fermentálódnak. Ennek a folyamatnak az elsődleges szerepe a bélcsatornabeli immun -és nyirokrendszer müködésének támogatása.

A Herbafulvo fogyasztása folyamatosan ajánlott, ugyanis azok a háttérhatások, melyek következményei létrehozták ezt a találmányt, folyamatosan érnek minket, gyengítve szervezetünket. Ha hatékonyak akarunk maradni, nekünk is folyamatosan kell védekeznünk! Ezért van szükségünk naponta a Herbafulvo essenciára. Hatékony és elégséges adagja napi 0,4 milliliter testtömeg kilogrammonként. Ez egy 75 kg-os embernek napi 30 milliliter Herbafulvo essenciát jelent. Fogyasztását a nap első felében étkezés után javasoljuk.

Nincs ellenjavallata sem az összetevők, sem a hatásmechanizmusa alapján. A Herbafulvo essencia élethosszig, folyamatosan fogyasztható.Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés